עוגת תפוחי עץ

1 מנה = 104 קלוריות 15 מנות.

חומרים:

  • 3 כוסות שיבולת שועל קלויה בתנור (על נייר אפיה, ללא שמן)
  • ½ 1 כוסות קמח חיטה מלאה 70%
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • ½ כוס סוכר חום
  • 1 כפית קינמון
  • ביצה
  • 1 כוס סילאן ללא סוכר
  • ¼ כוס שמן

אופן ההכנה:

  • לחתוך את התפוחים לשמיניות ולסדר בתבנית
  • לפזר מעל התפוחים קינמון ביד נדיבה
  • בקערה נפרדת מערבבים: קמח, רסק תפוחים, ביצים, דיאטיפ, מיץ תפוזים ואבקת אפיה.
  • שופכים את התערובת על התפוחים שבתבנית
  • אופים בחום בינוני כ-30 דק’.